25 mei 2015

Nageltrends lente/zomer 2015

Vandaag heb ik eens een ander soort post als normaal. Het nailarten wou dit weekend niet lukken, heb nailarts wel een stuk of 5 keer overnieuw gedaan, maar nog leek het helemaal nergens op. Vandaar dat ik deze maandag geen nieuwe nailart voor jullie heb. Maar ik heb wel de nagellak en nailart trends voor deze lente en zomer voor jullie! Ook benieuwd naar de trends? Kijk dan leuk mee.




De meeste nageltrends komen overeen met de mode die je op de catwalks voorbij ziet komen. Deze lente en zomer zijn vooral zwart en wit erg in trek. En ook de negative space nailart (in het nederlands ook wel de omgekeerde French manicure genoemd) is deze zomer in.

Op de catwalk zijn veel schoenen die open zijn. Zoals deze foto hieronder.


Hier zijn ook de nageltrends op gebaseerd deze zomer. Leer, zwart en witte schoenen komen deze zomer erg naar voren. Ook bij de nagels is dit zo. Ook nude tinten zijn deze zomer helemaal in. Persoonlijk hou ik zelf meer van pastel of neon kleuren in plaats van nude.
Bron: Fashionscene.nl

Ik noemde hiervoor al even de negative space nailart (moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit van de naam gehoord heb haha) Het komt er op neer dat je een stuk van je nagel niet bedekt met nagellak, je moet dus een stukje onbedekt laten. Het ziet er ongeveer zo uit:


Ik vind het er eigenlijk best leuk uitzien, het staat wel chic op de een of andere manier. Je kunt er natuurlijk heel veel varianten op bedenken, je kunt ook maar een klein stukje onbedekt laten of juist heel veel. 

Je kunt er ook zo iets als dit mee maken, het wordt ook wel de omgekeerde French manicure genoemd. Dit vind ik dan weer echt niet mooi, maar goed ieder zijn smaak. 


Deze nude tinten zijn zoals ik hier boven al noemde erg in. Het makkelijke is, je kunt ze overal bij combineren. Of je nu een spijkerbroek met een topje of een dikke trui aan hebt, het staat overal goed bij. 


De verdere kleuren die deze lente en zomer veel gedragen worden zijn: Bordeaux rood, licht grijs, en de zacht roze tinten. 

Ik ga de negative space nailart zeker een keer proberen, maar dan niet de omgekeerde french manicure vorm maar de iets nettere vorm.

Wat vind jij van de negative space nailart?






9 opmerkingen:

  1. De zachte roze tinten vind ik nog het leukst.
    Die omgekeerde French manicure vind ik echt niet mooi.
    Voor nail art e.d. heb ik sowieso geen geduld en talent.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zelf ga voor nude tinten voor nail art heb ik zelf gewoon te weinig geduld x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk artikel. De kleuren vind ik mooi, maar de negative Space moet ik nog aan wennen. Niet mijn ding

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die hele witte vind ik wel leuk maar de negative space trekt me niet zo. De lichtr kleurtjes dan weer wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk dat je dit met ons deelt. Ik vind de zachtroze trend erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk om de trends te zien. De lichte kleurtjes en dan met name roze spreekt me het meest aan x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gaaf artikel! Ik was eigenlijk de laatste tijd erg nieuwsgierig naar de laatste nageltrends. Goede timing! Super leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ja de cut out trend, waarbij je nail art maakt met open gaten vind ik zo cool! heb er zelf al een paar gemaakt!
    x

    BeantwoordenVerwijderen