29 mei 2015

Catrice Kaviar Gauche Limited edition

Catrice komt weer met een leuke limited edition. Tijdens de Berlin fashion week hebben Kaviar Gauche en Catrice met elkaar samengewerkt. En nu hebben ze dit weer gedaan en daar is deze mooie limited edition uit voort gekomen. Officieel heet deze editie de Kaviar Gauche for Catrice. Al benieuwd naar de nieuwe producten? Kijk dan leuk mee.
Deze collectie bestaat voornamelijk uit lieve pasteltinten. Licht roze en paars voeren de boventoon in deze collectie.

Als eerste de mooie oogschaduw tinten, dit zegt Catrice erover:


                                            Gilding Eye and Face Palette- € 7,99

Zes oogschaduwen in fijne poedertinten voor een natuurlijke oogmake-up look in lichtlila, vrouwelijk roze en contrasterend grijs met een warme ondertoon. De mat glinsterende oogschaduwen zijn met de bijgeleverde applicator aan te brengen en te blenden. Bovendien bevat het palet twee contourpoeders om je gelaatstrekken te benadrukken. 




                                                 Blurring Powder Pearls- € 4,59

De prachtige poederparels in licht nude en pastel tinten zijn niet alleen mooi om te zien, maar hebben  ook  een beauty missie. Breng ze aan met een grote kwast en je teint wordt mooi egaal. De lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een mooie teint met een heldere gloed. 

Ik vind de verpakking van deze powder echt heel mooi en vrolijk!



                                                        Gentle Lip Gloss- € 3,59


Voor lippen met de perfecte kleur en glans wanneer je “ja, ik wil”  fluistert. Gentle Lip Gloss is verkrijgbaar in zachtroze en abrikoos en heeft een lichte, transparante textuur. Voor een glanzende, natuurlijke look. Verkrijgbaar in C01 Butterfly Kiss en 02 Honey Blossom.



                                                           Nail Lacquer- 2,99
Lichtroze, zacht lila, pastel abrikoos en warm grijs – naast de ultieme glans en lange houdbaarheid hebben deze nagellaken de romantische en moderne kleuren van nu. Warm grijs biedt een prachtig contrast in de delicate en vrouwelijke collectie. De roze- en lila tint hebben een stralende glans. Verkrijgbaar in 01 Butterfly Kiss, C02 Honey Blossom, C03 Love Me tender en C04 Cool Wonder.


Ik vind dit echt een mooie collectie, vooral het design van de make- up producten vind ik erg mooi, lekker vrolijk! De nagellak kleuren spreken mij ook erg aan, het zijn mooie pastel tinten. 

De Kaviar Gauche for Catrice collectie ligt half juni t/m juli in de schappen bij het Kruidvat en trekpleister. In BelgiĆ« ligt het een maandje eerder in de winkels van half mei t/m half juni. 

Ga jij nog iets aanschaffen van deze collectie?




5 opmerkingen:

  1. Ja de verpakking is zeker mooi en zal zeker op de lakjes letten .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Blurring Powder Pearls vind ik er prachtig uitzien! Al zijn deze volgens mij al eens eerder voorbijgekomen in een andere LE, kan dat?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie collectie. Ik ben benieuwd hoe de producten er in het echt uitzien

    BeantwoordenVerwijderen