24 april 2015

Druk met school + Spam je blog/webshop

Er is even ander halve week geen artikel online gekomen. Dat komt omdat ik mijn eerste gedeelte van mijn proeve evenement had. Wij moesten met zijn drieën een dierenevenement organiseren bij een ander bedrijf. Wij hadden voor een hondenevenement gekozen. Lees je mee?

We waren vanaf november al met het evenement bezig, maar afgelopen zondag was het eindelijk zover. We waren er op het laatst nog zo druk mee dat ik geen tijd had om artikelen te schrijven of nailarts kon maken. Maar gisteren kreeg ik te horen dat ik daarvoor ben geslaagd!! En in juni moet ik dan nog het tweede deel van mijn proeve. 

Ook kon ik minder reageren op andere blogs, maar vanaf vandaag heb ik 2 weken vakantie en kan ik weer lekker gaan bloggen en jullie blogs bezoeken!
Vandaag moet ik alles inleveren op school dus kon ik vandaag ook nog geen volledig artikel maken. Maar vandaag mogen jullie lekker spammen hoe leuk is dat!

Dus heb jij een blog of webshop, zet hem dan hieronder in de comments. Ik zal op al jullie blogs een kijkje nemen en misschien krijg je er zelfs wel meer volgers bij ;D
Zet er even bij wie je bent en waar je blog over gaat.
Succes!

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je behaalde proeve. Leuk dat ik mag spammen. Mijn naam is Imke en ik blog op iontrend.nl. Als je van nagellak en nail art houd hoop ik dat je een kijkje komt nemen. Liefs, Imke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel! Vind jouw blog altijd erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, wat goed! Wauw, twee weekjes vakantie ik heb er over 1 week een paar dagen ivm examens. Grrrr.. Maare ik ben Daniëlle en ik blog op Vanilles alles wat omrent over beauty, fashion, lifestyle gaat. Omdat ik ook presenteer bij de radio neem ik jullie ook vaak mee een kijkje mee achter de schermen bij de radio!
  Liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Jammer zeg dat je bijna geen vakantie hebt. Succes met je examens! Leuk, ik ga een kijkje nemen op je blog!

   Verwijderen