18 februari 2015

Carnaval nailart

Een beetje laat misschien, maar had toch nog een nailart gemaakt voor carnaval. Eigenlijk vier ik geen carnaval, maar vond het wel leuk om er een kleurrijke nailart van te maken. Dat hoort toch een beetje bij carnaval nietwaar. Kijk je mee?
Had het deze en afgelopen week een beetje druk vandaar dat er even niks op mijn blog kwam, maar nu heb ik even tijd om het artikel te typen ;D


Als basis voor deze nailart heb ik het witte lakje van de Hup Holland Hup collectie van Essence gebruikt. Eerst wist ik niet goed wat voor een nailart ik  wou maken, wel wist ik dat ik iets met carnaval wou doen. Ter inspiratie ben ik even op internet gaan snuffelen, maar heel veel leuke carnaval nailarts vond ik er niet.

Omdat ik niet zo heel veel tijd had, besloot ik het wat simpeler te houden. Heb met veel verschillende kleuren nagellak, streepjes gemaakt met een striper kwastje in verschillende richtingen.

Omdat ik niet alle nagels hetzelfde wou, heb ik op mijn middelste nagel stipjes gemaakt met een dottingtool. Ook in verschillende kleuren en diktes.

Het eindresultaat vind ik best leuk geworden. Lekker vrolijk voor bij de carnaval, die vandaag al weer is afgelopen. 

Heb jij wel carnaval gevierd? 


11 opmerkingen: