14 januari 2015

Review Essence Nail polish set- Come to Town

Vorige week kreeg ik dit leuke nail polish setje van Essence van een vriendin. Ook al zijn ze nu niet meer te koop, wou ze toch nog graag aan jullie laten zien. Beter laat dan nooit zeg ik altijd maar haha. Want vind de gouden glitter die er bij zit toch wel erg mooi. Kijk je mee? 
Dit nagellaksetje is van de kerst editie van Essence en heet Come to Town. Ik heb de paarse versie gekregen er was ook nog een groene variant.

In dit setje zit een rode een paarse en een gouden glitter nagellak. 


Zo zien de nagellakjes eruit als ze uit de verpakking zijn. Er zit in elk potje 6 ml. Dan de swatches, ik begin met het rode lakje. 

Ik vind dit een mooie licht rode kleur. Hij dekt goed, zelfs met 1 laagje! Vind de potjes ook erg feestelijk. 

Hier heb ik er de gouden glitter over heen gelakt. In deze glitter zitten grotere en kleinere glitters, wat ik zelf erg mooi vind. Ik denk wel bij deze glitter dat je hem niet zo over je nagels heen kunt doen. Er moet wel een lakje onder. 

Dan het paarse lakje. Dit lakje zit een beetje tussen licht en donker paars in en dekt ook met 1 laagje. Persoonlijk vind ik hem in real life mooier als op de foto's.

Ook bij dit lakje heb ik de gouden glitter eroverheen gelakt. Met de glitter eroverheen lijkt het net of het lakje veel donkerder is, dat vind ik wel een plus punt. 

Ik ben zelf erg blij met dit setje. Komt zeker van pas met de volgende feestdagen ;)

Heb jij dit setje ook en wat vind je van de kleuren?


8 opmerkingen:

 1. De paarse kleur is ook mijn favoriet. Heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rood vind ik niet zo maar de paarse en gouden glitter combi of los zijn mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo getwijfeld over dit setje, maar vind ze leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, ik twijfelde er ook over en toch niet gekocht, maar mijn vriendin had het setje al lang voor mij gekocht alleen wist ik dat niet haha wel een leuke verrassing ;)

   Verwijderen
 4. Hoe kan het nou dat ik deze helemaal niet heb zien liggen in de winkels, balen want ik vind die paarskleurige echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel jammer inderdaad, misschien was hij toen al uitverkocht bij die Kruidvat.

   Verwijderen