02 januari 2015

Persbericht: Nieuwe nagelproducten Catrice

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Heb je een leuke jaarwisseling gehad? Het merk Catrice begint het nieuwe jaar goed met allemaal nieuwe nagelproducten, waar ik zelf heel erg benieuwd naar ben. Kijk je mee?

Catrice komt met een Ultra Stay & Gel Shine 3 Step Nail Edition.
Dit zegt Catrice over dit systeem

Het innovatieve nagellaksysteem met de nieuwe Ultra Stay & Gel Shine Base Coat, een kleur Ultimate Nail Lacquer en de nieuwe Ultra Stay & Gel Shine Top Coat vermenigvuldigt nagelprestaties en fungeert als een kleurmagneet. De langhoudendheid van nagellak wordt tot acht dagen verlengd met een overtuigende en unieke gel-glans finish. Eenvoudig te verwijderen met nagellak remover

Het is dus een soort gellak systeem alleen dan zonder uv of led lamp. Het enige wat je nodig hebt is de basecoat en de topcoat hiervan en een nagellak kleurtje van Catrice. 

De eerste stap is de basecoat: De innovatieve formule van de Ultra Stay & Gel Shine Base Coat egaliseert onregelmatigheden zodat de gekleurde nagellak eenvoudig kan worden aangebracht. De nagel wordt versterkt en beschermd tegen verkleuren. In het flesje zit 10 ml.

Stap 2 is: Kies de kleur! Kies jouw favoriete Catrice lakje. Alle Catrice lakjes zijn hiervoor geschikt. Ook komen er tegelijk nieuwe kleuren uit. 
Ultra Stay & Gel Shine 3 Step Nail Edition biedt acht trendy lentekleuren met fabelachtige dekking. Parelwit, romig abrikoos, glinsterend roze en intens blauw zijn splinternieuw; metallic aubergine, warm greige, zacht lavendel en helder roze zijn de best verkochte kleuren van CATRICE en maken de kleurcollectie compleet. De 3 Step Nail System werkt met elke CATRICE Ultimate Nail Lacquer - er is keuze uit 45 prachtige tinten in het standaard assortiment. De lakjes kosten € 2,99. 


En stap 3 is de speciale topcoat: 
Ultra Stay & Gel Shine Top Coat beschermt de kleur en garandeert een bijzonder langhoudende en volumineuze gel-glans finish. Samen met Ultra Stay & Gel Shine Base Coat het ideale duo voor een perfecte manicure.
De base en topcoat van Catrice kosten € 3,59 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister in januari en februari als limited edition daarna zullen ze in het vaste assortiment opgenomen worden. 


Ik ben zelf best wel benieuwd naar deze formule! Ga het zeker kopen. De review hiervan komt dan ook zeker nog op mijn blog. 

Ben jij ook benieuwd naar die base en topcoat?10 opmerkingen:

 1. Gelukkig nieuwjaar! Ik ben benieuwd naar deze producten en of het werkt en goed blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben erg benieuwd naar deze producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er ook heel benieuwd naar en ga zeker ook een paar nieuwe kleuren kopen 😜

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit. Hopelijk hebben ze de kwaliteit van de kwastjes ook aangepast.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat hoop ik inderdaad ook, zal wel fijn zijn ;)

   Verwijderen
 5. Hmm hier ben ik nu best benieuwd naar! Al werkt het volgens mij met elk merk nagellak (al wil Catrice dat natuurlijk niet zeggen).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ja dat zou inderdaad kunnen, ben er ook erg benieuwd naar!

   Verwijderen