07 november 2014

Spam je blog/webshop!

Vandaag wou ik weer een keer een spam je blog artikel doen, de laatste tijd heb ik wat minder tijd om met mijn blog bezig te zijn, wat ik zelf heel jammer vind. Ik probeer nu 2 posts in de week online te zetten, lukt niet altijd maar ik doe mijn best :) Maar vandaag kan je dus lekker spammen!


Dus heb je een webshop of een blog, spam die dan hieronder in de comments! Zelf vind ik het altijd erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken en zal dan ook al jullie blogs bezoeken.

Succes!


4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over één van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, als je het leuk vindt, kun je me volgen op Bloglovin. Ook op Instagram ben ik erg actief: gekopmakeup. Mocht je ook graag video’s (zoals shoplogs of tutorials) kijken dan kun je je abonneren op mijn Youtube kanaal: Mariëlle M. is de naam van mijn kanaal.
  Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Mijn blog www.misslanghaar.be ken je natuurlijk al. Ik blog bijna dagelijks over beauty en heb een grote passie voor nagellak en nail art :) Ik heb ook een webshop, www.beyoutiful.be waar ik een uitgebreid assortiment aan hairextensions verkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Mijn naam is Imke en ik blog iedere dag op www.iontrend.nl. Nagellak en nail art zijn mijn passie en als je daar van houdt ben je bij iontrend op de juiste plek. Graag tot ziens, Gr. Imke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. awww wat lief!
  Op mijn blog Creativenails4fun plaats ik 2x per week een artikel over de trends op het gebied van nagelverzorging!

  xxx julia

  BeantwoordenVerwijderen