13 november 2014

Peel Off Basecoat- Miss Sporty

Je kent het vast wel, heb je een leuke glitter nagellak op, sta je zeker een kwartier te boenen om het er weer af te krijgen. Al een tijdje is er een peel off basecoat op de markt, daarmee kan je de nagellak er zo aftrekken. In het leuke pakketje van Lovely Lonnie zat ook deze peel off basecoat. Hier was ik zelf heel benieuwd naar of het nu echt zoveel makkelijker is om je nagellak eraf te halen en doet het nog wat met de houdbaarheids duur van je nagellak. Kijk je met me mee?

Deze peel off basecoat is van het merk Miss Sporty. Op de achterkant van het flesje staat de gebruiksaanwijzing.


Als je de basecoat aanbrengt ziet het er eerst wit uit op je nagels. Je moet net zolang wachten totdat de basecoat transparant wordt. De basecoat hoeft niet helemaal droog te zijn op je nagels, bij mij was de basecoat ook niet droog en kon er gewoon overheen.

Hier zie je dat de Peel off basecoat op een paar plekjes na volledig transparant is geworden. Dan kan je er een kleurtje overheen doen.

Ik heb de kleur bruin met een glitterlakje gecombineerd. Zo kan je ook goed zien of je makkelijker de glitterlak kan verwijderen.

Als je de kleur er weer af wil halen hoef je dit niet met nagellakremover te doen. Maar kan je de nagellak er gewoon aftrekken.

Als je het eraf heb gehaald zien je nagels er zo uit zoals op mijn duim te zien is. 

Conclusie: Als je een glitter nagellak op hebt is dit een ideale manier om het er veel makkelijker af te krijgen. Ik heb een test gedaan of het even lang blijft zitten als een normale basecoat, daarvoor had ik 1 hand met deze Peel off basecoat gelakt en de andere met normale basecoat van Essence eronder. Mijn conclusie hier uit is wel dat de Peel off basecoat er sneller af gaat dan bij de normale basecoat. Dus als je langer wilt genieten van je nagellak raad ik toch de normale basecoat aan. Maar als je elke dag een andere kleur wilt is deze Peel off basecoat wel ideaal! Geen geboen meer vooral als je glitter nagellak op hebt. Heb ik nog wel eens moeite om het eraf te krijgen. Met deze Peel off basecoat is dat niet meer nodig. 

Heb jij wel eens een Peel Off Basecoat gebruikt?
10 opmerkingen:

 1. lijkt me een fijn product, met name voor glitterlakjes ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt echt goed. Ik vind dat echt ergelijk aan glitter nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vind ik zelf ook altijd, dit is echt een uitkomst voor glitterlak!

   Verwijderen
 3. Fijne review! Ik moet hem alleen ook echt voor mezelf kopen šŸ˜Š

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Hij is zeker fijn om in je stash te hebben ;)

   Verwijderen
 4. Zo blij dat dit bestaat! had de glitterlak al afgezworen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt he, vind ik altijd zo vervelend glitter nagellak er af halen, met deze peel off basecoat gaat het een stuk makkelijker en kunnen we weer met een gerust hart glitterlak gebruiken haha ;)

   Verwijderen
 5. Lijkt me inderdaad geweldig voor glitter nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen