28 oktober 2014

Update Essence kersteditie nagellakken

Er komt weer een nieuwe update van Essence, dit keer een leuke kerst editie! Over 2 maandjes is het alweer zover de kerst komt er aan. En wat is er nu leuker om kerst beauty producten te kopen voor je vriendin of natuurlijk voor jezelf. En leuke nagellak setjes. Kijk je mee naar de nagellakjes van deze editie?


Deze Essence trend editie heet Come To Town en is dus een kerst serie met leuke en schattige producten. Deze set bestaat uit klassieke kersttinten zoals rood, groen met zilveren, gouden, beige en roze accenten. 
Bij het zien van deze collectie krijg je al meteen zin in de kerst. 


Consumentenadviesprijs € 3,59

Essence Come To Town – Nail polish set
Kerstsetje!! De twee nagellaksetjes in een schattige giftbox zijn het perfecte cadeautje voor je beste vriendin - of jezelf! Elk setje bevat twee nagellakkleurtjes en een glittertopper voor een extra feestelijke finish. Om de hele feestmaand te genieten van de meest trendy nagelstijlen Verkrijgbaar in 01 Naughty Or Nice and 02 Got My List. Consumentenadviesprijs € 1,99

Essence come to town – Lametta Topper!
Groene glamour; deze topper boordevol coole effecten is ideaal om elke nagelstijl te versieren met opvallende glittertjes. De ultieme kerstlook voor je nagels! Verkrijgbaar in 01 The Most Wonderful Tree.

Ik vind de nagellakjes erg leuk, ben wel benieuwd naar deze collectie! Vanaf November 2014 te koop bij de Kruidvat.

Wat vind jij van deze nieuwe kerst nagellakjes van Essence?

9 opmerkingen: