12 oktober 2014

Herfst nailart #1

De herfst is al weer een paar weken geleden begonnen. We beginnen het nu ook echt te merken, blaadjes die naar beneden vallen, de regen en de wind. Ook al is het jammer dat de zomer voorbij is. De herfst heeft ook zo zijn leuke kanten, vooral als je in het bos loopt merk je dat goed. In de herfst is het bos altijd erg mooi, met allemaal gekleurde bladeren die als sneeuw voor je ogen vallen en de paddenstoelen die uit de grond schieten, de eikels die op de grond vallen. Dit keer heb ik de nail-art op de herfst gebaseerd. Kijk je mee?


Voor deze nail-art heb ik veel verschillende kleuren gebruikt.


Ik ben begonnen met mijn duim en middelvinger die heb ik grijs gelakt met een lakje van Essence. En de rest van mijn nagels heb ik een witte basis kleur gegeven.

Op mijn duim en middelvinger heb ik de uiltjes getekend. Je maakt een half rondje met wit en daar heb ik kleine strepen ingemaakt. Daarna maak je de ogen, neus en voetjes van de uil. Ook heb ik de uil nog oren gegeven. 

Dan heb ik op de overige nagels de dop van de eikels getekend  met een donker bruine nagellak van NYC.  En met een lichtere bruin heb ik de eikel zelf getekend. 

Ook heb ik er nog een paar blaadjes aan de eikels vast gemaakt. En klaar is je herfst nailart!

Wat vind jij van deze nailart? En vinden jullie de kleuren van de herfst ook altijd zo mooi?

Met deze nailart doe ik mee met de BB competitie! Dat is van het forum beautybloggers.nl. Dat is een forum wat helemaal over het bloggen gaat. Willen jullie stemmen op mijn nailart Als je op deze link klikt kan je stemmen 
Dank je wel alvast!



8 opmerkingen: