09 september 2014

Easy flower nailart

Vandaag heb ik een lekker zomerse nailart gemaakt, ook al is de zomer al bijna op zijn eind. Het was de afgelopen dagen toch best lekker weer. En ik had zin om weer eens iets lekker vrolijks op mijn nagels te maken. Kijk je mee naar de nailart?
 Ik heb helaas nu niet zoveel tijd om te bloggen, omdat ik veel stage moet lopen, wat ik wel heel jammer vind. Daarom is dit artikel ook iets later dan normaal ;) Maar laten we gaan kijken naar de nailart!
En Ohja mijn nagels zijn weer een stukkie korter hihi ;)


Voor deze nailart heb ik 2 groene lakjes, een roze lakje en een zwarte striper gebruikt. De basis kleur is een lakje van OPI, die je vast al voorbij hebt zien komen. Dit lakje gebruik ik namelijk best vaak haha. 


Met de zwarte striper heb ik eerst een paar lijntjes getrokken. Op elke nagel in verschillende richtingen. Zodat het niet eentonig wordt, maar een beetje speels blijft. Dan zet je een stip in het midden en daar maak je stippen omheen. Ik heb dit gedaan met een dottingtool. Als laatste kan je er nog blaadjes bij tekenen. En klaar zijn je nagels. Lekker makkelijk, maar wel een leuk en vrolijk resultaat.
 

Wat vind jij van deze nailart?

8 opmerkingen: