17 augustus 2014

Picknick nailart

Een picknick ziet er altijd heel gezellig en leuk uit. En ik kreeg ineens een idee om een vrolijke picknick nailart te maken. Nouja vrolijk, bij een picknick heb je ook vaak last van Mieren. En hoe klein die beestjes ook zijn, ze kunnen wel erg irritant zijn. Als ze de hele tijd op je benen zitten, zelf vind ik ze altijd erg irritant. Maar ook met mieren is een picknick altijd wel gezellig. Ik vond het wel grappig om hier een nailart mee over te maken. Kijk je mee naar de nailart?

Voor deze nailart heb ik Lime groen en roze gecombineerd. Ik was heel benieuwd hoe dat zal staan. Ik vind die kleuren heel goed bij elkaar passen. Verder heb ik nog zwart en witte nagellak gebruikt.


Als basis heb ik mijn nagels wit gelakt behalve mijn ringvingernagel die heb ik Lime groen gemaakt met Walk the Lime van Catrice. 

Met een roze striper heb ik er toen een ruitjes patroon opgemaakt.

Vervolgens heb ik op alle puntjes waar de lijnen bij elkaar kwamen, groene dots gemaakt met hetzelfde lakje als wat ik op mijn ringvingernagel heb gebruikt.


De picknicktafel heb ik gecombineerd met een frisse watermeloen. Daarvoor heb ik een witte streep in het midden gemaakt en de uiteinde roze.


Op het roze van de watermeloen heb ik nog kleine zwarte strepen gemaakt met een puntje wit erin.

Als laatste heb ik er mieren opgetekend, wat ik best wel een priegelwerk vond haha. Maar het resultaat vind ik zelf erg leuk geworden. Lekker vrolijk en zomers! En de kleuren vind ik verrassing goed bij elkaar passen. Ook al zijn de mieren niet echt smakelijk bij een picknick haha ;)

Wat vind jij van deze nailart?

9 opmerkingen:

  1. Haha wat een leuke nailart, en die mieren ieek! Die watermeloen vind ik wel erg leuk, wil ik zelf ook nog eens gaan maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Ja watermeloenen zijn leuk he, en ook helemaal niet moeilijk om te maken ;)

      Verwijderen
  2. Vind m heel leuk bedacht maar de mieren idd ieiek! Al komen die wel op die zoetigheid af.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw wat een mooi nieuw logo!
    en een prachtige nail art ;)
    Ik kom net terug van vakantie en heb dus een paar van je posts gemist :(
    maar ik ga ze zeker teruglezen en ik verheug me op je volgende artikel!

    ~Xx~ Julia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel!! ah wat lief! Thanks :) Zelf ben ik ook erg blij met het logo!

      Verwijderen
  4. Die mieren zijn zo leuk! Echt heel mooi gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen