19 augustus 2014

Blog verjaardag + Update

Hiep Hiep Hoera vandaag bestaat Infnails 1 jaar!! Op 19 augustus vorig jaar kwam mijn eerste artikel online. Wat gaat de tijd snel zeg! Ik blog nog steeds met veel plezier, en ook komen er steeds meer volgers bij! Super leuk! Ook is er best veel veranderd. Ik heb nu een Nikon spiegelreflexcamera en een statief, in het begin maakte ik de foto's met mijn samsung galaxy ace telefoon. Het verschil kan je vooral zien als je onder het kopje nailarts kijkt. Dan zie je welke nailarts ik met mijn mobiel heb gemaakt en welke met mijn spiegelreflexcamera.

Misschien hebben jullie het al gemerkt, maar infnails heeft nu ook een andere lay-out en header! Ik vind het er een stuk professioneler uitzien nu, wat vinden jullie? De header heeft een vriendin van mij gemaakt. En de Lay-out is nu een stuk witter.Ook heb ik de tot nu toe gemaakte nailarts weer in het overzicht gezet. En ook de reviews en swatches die ik tot nu toe gemaakt heb. De pagina "Over Mij" heb ik ook veranderd, nu kunnen jullie tenminste zien hoe ik eruit zie haha ;) En vertel ik er iets meer over mij zelf en infnails.

En nu op naar het 2de jaar van infnails. Er blijft elke woensdag, vrijdag en zondag een artikel verschijnen. Soms kan het zijn dat ik 3 artikelen in de week niet helemaal red met stage, want moet weer veel stage lopen dit jaar. Maar ik probeer zoveel mogelijk 3 artikelen per week te doen.

De winactie komt iets later. Het leek me niet zo handig om 2 winacties achter elkaar te doen, dus die houden jullie nog te goed. ;)

Wat vind jij van de nieuwe lay-out en header?

16 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! En je layout is heel erg mooi geworden. Op naar nog veel leuke blog jaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super dat nieuwe logo!
  En Gefeliciteerd :)

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!! En je nieuwe header vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Top, gefeliciteerd met je blogverjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Vind je blog erg leuk en je lay out prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Beetje laat naar toch, veel blog plezier (met nieuwe lay out) toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen