06 juli 2014

WK voetbal nailart met konijntjes

Wat een spannende wedstrijd was dat gister zeg, uiteindelijk toch met penalty's gewonnen. Yeah! Nederland weer een keer in de halve finale. Daarom heb ik weer een leuke WK nailart gemaakt, dit keer niet op mijn eigen nagels, omdat er een nagel was afgebroken. Ik moest dus al mijn nagels weer een stuk korter maken, vandaar een nailart op een oefen tip.
Voor deze nailart heb ik het groene lakje van NYC gebruikt,
Het witte wk nagellakje van Essence
Zwarte, rode en oranje nagellak van Catrice
En een stempelplate van Dashica

Ik heb een tip uit dit doosje gepakt. Hier zitten verschillende soorten tips in van verschillende groottes.

De tip heb ik op een oefenvinger geplakt zodat het makkelijker is om te lakken. De tip lakte ik groen met het NYC lakje. 

Met wit trok ik een lijn over het midden van de nagel en daar maakte ik een stip in. En rond die stip maakte ik een cirkel, zodat het op een voetbalveld gaat lijken.

Ik pakte een stempelplate van Dashica en ik vond deze konijntjes wel erg schattig en leuk en past goed bij het WK. Zo lijkt het net of de konijntjes tegen elkaar aan het voetballen zijn. ;)

Ik kleurde de shirtjes van de konijnen in. Een met oranje (voor Nederland) en een rood (voor Costa Rica).

Omdat de tip of de oefenvinger had gezeten kon ik niet de hele tip lakken, dat heb ik na die tijd gedaan toen de nailart een beetje opgedroogd was. Bovenaan heb ik nog WK neergezet, omdat het daar anders zo kaal was. ;)

Wat vind jij van deze nailart?

3 opmerkingen: