23 juli 2014

Preview: Catrice- Metallure

Catrice komt weer met een leuke limited edition, genaamd Metallure. Metallure is geïnspireerd op gerenommeerde designers en bevat dus veel zilver en goud tinten. Laten we gauw gaan kijken naar deze Limited Edition.
In augustus en september 2014 komt Catrice met fantastische make-up die perfect past bij de metallic trend. Naast de klassieke edelmetalen kleuren goud, zilver en koper bevat de collectie tinten als fris roze, klassiek rood en zacht wit. 

Dit zegt Catrice over de Limited Edition:Edelmetaal verovert de catwalk: vloeiende jurken, zilveren schaduwen en marmereffecten zijn deze nazomer toptrend. Mode en accessoires met een glamourous edelmetalen glans zijn de absolute must-haves van dé look van het seizoen. Niet futuristisch, maar fris, natuurlijk en vloeiend. Geïnspireerd op gerenommeerde designers introduceert CATRICE Limited Edition “Metallure” in augustus en september 2014 met fantastische make-up die perfect past bij deze metallic trend. Naast de klassieke edelmetalen kleuren goud, zilver en koper bevat de collectie tinten als fris roze, klassiek rood en zacht wit. De vloeibare metal finish van de nagellak vormt een metallic statement met allure. Een extra dosis glamour!

En dan de nagellakjes:

Catrice Metallure Ultimate Nail Lacquer – € 2,99


 Ultieme kleur, ultieme dekking en een ultieme metallic glans. De hele Metallure kleurencollectie is weerspiegeld in deze vijf modieuze nagellakken: donker zilver, modern goud, warm roségoud, klassiek rood en fris roze. Het extra brede reservoirkwastje geeft precies de benodigde hoeveelheid nagellak af voor een streeploos en professioneel resultaat. Voor nagels die glanzen als vloeibaar metaal. 
Verkrijgbaar in CO1 Alluring Red, CO2 Alluring Pink, CO3 Metalight, CO4 Metallicious en CO5 Metalfusion.

Op het eerste oog vind ik deze collectie niet heel erg bijzonder. Het zijn wel aparte kleuren, maar niet echt mijn soort kleuren. Ik denk dat ik deze collectie aan mij voorbij laat gaan.

Deze limited editie is verkrijgbaar in augustus en september 2014 bij kruidvat en trekpleister voor € 2,99.

Wat vind jij van deze nagellakken van de limited editie van Catrice?
3 opmerkingen:

  1. Hmm, er zitten niet echt kleurtjes tussen die ik heel speciaal vind.

    BeantwoordenVerwijderen