27 juli 2014

Hello Kitty beach nailart

Ik wou graag een keer een nailart met Hello Kitty maken, aangezien Hello Kitty een schattig figuurtje is en helemaal niet zo moeilijk om te maken. Ook is het nog steeds heerlijk weer dus besloot ik om Hello Kitty te combineren met een summer look. Kijk je mee hoe ik deze nailart heb gemaakt? 
Heel lang zat ik te twijfelen wat ik nu als basis kleur moest doen, uiteindelijk heb ik gekozen om een gradiënt te maken met een sponsje.


Ik heb gekozen voor een nude kleurtje van Catrice en onderstaand blauwe lakje van Essie. Deze combinatie vind ik erg leuk voor een zomerse nailart.


De twee Hello Kitty's heb ik op mijn duim en ringvingernagel gemaakt. Op de andere nagels heb ik de zee gemaakt door een donkerblauw lijntje te trekken.

De twee Hello Kitty's heb ik verder afgemaakt door een gezichtje erin te maken, de snorharen en natuurlijk het strikje rechtsboven op zijn oor.

Op de rest van mijn nagels heb ik met een groen lakje van OPI en een bruin lakje van Rimmel de palmbomen gemaakt. Het groene lakje van OPI is een erg lichte kleur, waardoor je de palmbomen niet zo goed ziet. 

Daarom heb ik de palmbomen met een donkergroene kleur omlijnd. 


Wat vind jij van deze nailart?9 opmerkingen: