20 juli 2014

Flower Nailart

Vandaag heb ik als nailart thema bloemen gekozen, ik vond het wel vrolijk bij dit warme en zonnige weer van de afgelopen dagen. En bloemen blijven natuurlijk altijd leuk om te maken. Kijk je mee hoe ik deze nailart maakte?
Ik wilde wel iets van roze bloemen, dus heb ik 2 roze lakjes uit mijn stash gezocht. Ook heb ik witte en zwarte nagellak gebruikt. En een zwarte striper. De foto's heb ik dit keer buiten gemaakt, dat kon mooi met het lekkere weer. En buiten heb je vaak meer licht als binnen ;)


Als basis kleur gebruikte ik een lakje van Essie, genaamd Pink Diamond. Met de Dottingtool en de witte nagellak heb ik 3 bloemblaadjes getekend die tegen de zijkant van mijn nagel komen. Zodat je halve bloemetjes krijgt. Daarna heb ik met de Neon kleurige roze van Catrice, de binnenkant van de bloem gemaakt. 

Met de zwarte striper heb ik 2 streepjes tussen de bloemetjes gezet, om de bloem wat op te vrolijken, ook heb ik kleine streepjes op de bloemblaadjes gemaakt.


Eerst had ik mijn nailart zo, maar toch vond ik het nog wat te saai, en heb ik er toch nog een paar dots om de bloem heen gemaakt.


En dit is hem dan geworden, zelf vind ik het een vrolijke nailart geworden, niet mijn beste bloemen creatie tot nu toe, maar toch vind ik hem wel vrolijk ;)

Wat vind jij van deze nailart?

12 opmerkingen: