02 juli 2014

Essence Hup Holland Hup - Hattrick

Over dit witte lakje van de Hup Holland Hup collectie van Essence heb ik al veel goede reviews gelezen, daarom moest ik hem natuurlijk ook halen, want van goede witte nagellak heb je nooit genoeg als je nailarts wilt maken. Bij veel nailarts gebruik ik namelijk witte nagellak. En deze nagellak heb ik natuurlijk ook gebruikt bij de WK nailart.

Nederland is door naar de kwartfinale! Ze hebben het heel goed gedaan ondanks de warmte daar. En dan nu het lakje. Het lakje heet hattrick wat ik een erg leuke naam vind, omdat het ook echt met voetbal te maken heeft.


Op deze foto heb ik een laagje van hattrick op. Zoals je ziet zie je mijn nagel er nog wel doorheen dus een tweede laag is wel nodig. 

Maar met een tweede laag bedekt dit nagellakje van Essence mijn nagels. Dat vind ik erg goed voor een budgetlakje. Wel jammer dat dit lakje niet in het vaste assortiment zit, omdat het een special edition is voor het WK. 

Het kwastje lakt ook erg fijn wel moet je het kwastje goed afstrijken aan de opening, want bij mij is het al gebeurt dat er een druppel nagellak vanaf lekte en op mijn vloerbedekking terecht kwam "whoops". 

Maar dit lakje is wel een erg goede aanrader als je nog een goed dekkend budget nagellakje zoekt. Dit lakje is te koop bij het Kruidvat en kost 1,69. 

Heb jij de collectie van Hup Holland Hup al in huis?


9 opmerkingen:

 1. Ik heb ook veel goede reviews over deze lak van Essence gelezen. Als ik bij de kruitvat ben wil ik deze ook meenemen. Want je kan nooit genoeg witte lakkem hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb meteen 4 lakjes van deze witte aangeschaft;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh whoeps, zonde van je vloerbedekking! ;)
  Mooi lakje en fijne dekking!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad zonde van mijn vloerbedekking haha, maar ja niks meer aan te doen :)

   Verwijderen
 4. heey, ik heb al veel mensen lovend over deze nagellak gehoord.
  Volgens mij is het inderdaad de perfecte budget lak!
  Hij ziet er mooi uit!

  xxjulia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik had een lovende review, hier kan geen lak tegenop voor deze prijs.

  BeantwoordenVerwijderen