25 juli 2014

Ciaté: Caviar manicure review

Dit leuke Caviar Manicure setje van Ciaté liet ik al zien in een shoplog en natuurlijk kon ik niet wachten om hem uit te testen. Vandaag de review van het Caviar setje, zou hij het geld waard zijn? Lees snel verder voor de review over dit setje!
De verpakking van dit setje vind ik er erg leuk uitzien, heel glamorous en tegelijkertijd ook chique en grappig met die Caviar lippen.

Dit zit er in het setje, een handleiding, een wit lakje, caviar bolletjes, een trechtertje en een plastic bakje waarin je de bolletjes in kan opvangen. 

Eerst gebruik je de witte nagellak om je nagels mee te lakken. Over deze witte nagellak ben ik erg tevreden, hij dekt volledig in 2 laagjes. En is erg mooi wit. Dus al 1 + punt!

Dan kan je de caviar bolletjes erop strooien. Je moet de caviar bolletjes er op strooien als de nagellak nog nat is anders blijven ze niet zitten. Ik heb ervoor gekozen om de caviar bolletjes op de helft van mijn nagels te maken voor een wat speelser effect. Als je de bolletjes erop hebt gestrooid moet je ze even iets aandrukken en 15 tot 20 minuten laten drogen.

Het is handig om je vingers boven het bakje te houden met strooien, zodat je de bolletjes die ernaast vallen kan opvangen en weer opnieuw kan gebruiken.

En dit is dan het resultaat. Ik vind het er mooi uitzien. Heel chique en perfect voor een gala, bruiloft of een ander feest. 

De caviar bolletjes die in het plastic bakje zijn gevallen kan je weer in het flesje krijgen door deze trechter te gebruiken en die in het flesje te zetten. Zo gaan er niet teveel bolletjes verloren en kan je ze weer opnieuw gebruiken. 

En hoe lang blijven ze op je nagels zitten?
Het antwoord is helaas maar een paar uurtjes. Als je niks met je handen doet blijven ze wel iets langer zitten. Maar wie doet er nu niks met zijn handen. Zelfs met andere kleding aan doen gaan de bolletjes eraf. Ondanks dat je alles volgens de beschrijving doet. Heel erg jammer vind ik dit, de nagellak en de bolletjes zijn wel goed en erg mooi.

Conclusie: Voor een feestje voor 1 avond kan het heel leuk zijn, maar langer houden deze caviar bolletjes niet. 9 euro vind ik dan wel erg veel voor dit setje. De witte nagellak dekt wel erg goed, maar verder raad ik hem niet aan, tenzij je hem voor 1 avond wil gebruiken. Dan is hij wel erg leuk

Hebben jullie deze setjes al uitgeprobeerd?

4 opmerkingen:

  1. Ziet er super mooi uit. De bolletjes zijn zo mooi :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi setje, ook leuk dat die witte lak zo goed dekt :-)

    BeantwoordenVerwijderen