13 juni 2014

Nail-art kwastjes en dottingtools

Vandaag het laatste artikel van de nagelproducten die ik gebruik en het gaat over de nailart kwastjes en Dottingtools. Kijk je mee?
De kwastjes en de dottingtools heb ik gekocht op marktplaats. Volgens mij heb ik voor de kwastjes 5 euro betaald en voor de dottingtools 3 euro.


De kwastjes hebben verschillende vormen en lengtes. Dikkere kwastjes en dunnere voor veel verschillende nailarts en ook voor one stroke nailart zitten er kwasten bij. Op de kwasten staat nail-art brush.

Deze dottingtools vond ik er erg leuk uitzien, al die felle kleurtjes. En ze zijn echt heel handig om stipjes mee te maken. Ook voor andere nailarts gebruik ik ze vaak. De puntjes hebben ook verschillende diktes zodat je er verschillende stippen mee kunt maken. 

Welke kwastjes en dottingtools gebruik jij? 

6 opmerkingen:

 1. Heb ongeveer dezelfde sets maar het fijnst werkt een penseel uit een action setje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oke die van action ken ik niet. Ga toch maar eens daar kijken voor de kwastjes, soms zijn de kwastjes die ik heb iets te breed namelijk haha

   Verwijderen
 2. Ik heb niet zoveel. Wel een paar kwastjes en dotting tools maar ben vooral creatief met wat ik heb en knip ook heel makkelijk kwasten bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb een mooie set. Ik heb 1 dotting tooll en 1 nail art zetje. Dus ik moet soms ook erg creatief zijn met wat ik heb voor nail art.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig tools! Ben zelf niet zo heel erg met nail art bezig, maar zo'm dotting tool zou ik nog wel willen kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook nail art penselen en dotting tools, ik kan niet zonder ze :P

  BeantwoordenVerwijderen