06 juni 2014

Nagelverzorgingsproducten

Het is weer vrijdag, lekker lang weekend omdat het zondag en maandag Pinksteren is, heerlijk! Vandaag heb ik weer een artikel over de nagelproducten die ik gebruik. Deze keer over nagelverzorgingsproducten. Kijk je mee?
Dit zijn al mijn nagelverzorgingsproducten die ik op dit moment heb en gebruik. Hieronder laat ik ze allemaal uitgebreid zien.
We beginnen met de vijlen. Zoals jullie zien heb ik verschillende vijlen. De middelste gebruik ik het vaakst (is ook wel te zien) ;) Die komt trouwens bij de zeeman vandaan. De grijze vijl zat bij de pink gellac set. En dan heb ik nog een stuk of 10 kartonnen vijlen, die zijn heel gemakkelijk overal mee na toe te nemen, bijvoorbeeld in je schooltas of naar je werk.

Dan heb ik nog een vijl van de studio better dan gel nails lijn van Essence. Deze vijl heeft 2 kanten. Een zachte en een ruwe kant. De zachte kant is om je nagels mee schoon te maken en de ruwe kant is voor het vijlen van je nagels. 


Deze 2 nagelborstels heb ik laatst gekocht bij de Big Bazar. Erg leuke kleurtjes hebben deze nagelborstels en voor de prijs hoef je ze ook niet te laten liggen. Geloof dat ze iets van 0,90 cent kosten voor een set van twee. 

Dit is een manicure set met een schaartje, pincet, nagelknipper, bokkenpootje, diamantvijl en een nagelriem knipper. Dit is zo'n handig etuitje. Je raad nooit waar ik deze vandaan heb. De kermis, ja echt waar. En het is nog van best goede kwaliteit ook. Echt heel handig!


Dit is een polijstvijl, die zat bij het starterspakket van Pink gellac. Ik gebruik hem niet zo vaak, omdat het niet zo heel goed is voor je nagels. Als je dat te vaak doet kunnen je nagels heel dun worden.

Om de nagellak van je nagels te halen gebruik ik deze wattenschijfjes van de Etos. Deze zijn lekker groot al ben ik nog wel op zoek naar een andere, want deze pluist teveel. Elke keer zitten er dan van die pluisjes aan je nagellak, wat niet echt handig is. Dus als iemand nog goede wattenschijfjes weet die niet pluizen, dan hoor ik het graag haha. 



Deze wattenstaafjes gebruik ik om mijn vingers en nagelriemen schoon te maken als daar nagellak op is gekomen. Ik denk dat ik binnenkort maar overstap op zo'n corrector pen, die lijken mij veel handiger. Eigenlijk zijn deze wattenstaafjes te dik, waardoor je vaak je nagels raakt die je net hebt gelakt. Niet echt handig dus ;)

Als laatste heb ik twee nagellak removers van de Etos, die waren een keer 1+1 gratis toen heb ik ze allebei meegenomen. Ik gebruik momenteel de rechter daar zit geen aceton in. In de linker nagellak remover zit wel aceton. 


Ook heb ik nog een handcrème van de DA, daar komt nog een apart artikel over. 

Wat voor wattenschijfjes gebruik jij om je nagellak mee af te halen?

7 opmerkingen:

  1. De nagelborsteltjes gebruik ik ook graag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik Hema grote watte schijfjes, deze pluizen niet. En ik gebruik ook regelmatig Dmake-up ook erg goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja dit zit zo ongeveer ook in mijn mandje, leuk dat je dit met ons deelt :)

    BeantwoordenVerwijderen