11 juni 2014

Goede budget topcoat

Als je wat langer van je nagellak of nailart wil genieten is een topcoat een uitkomst (lees goede topcoat). Want er zijn ook topcoats waardoor je nagellak er juist sneller afgaat of dat de topcoat niet werkt en je nagellak er net zo snel afgaat als zonder topcoat. De topcoat die ik nu gebruik is erg goed en ook nog van een budget merk namelijk van Catrice.
Op deze topcoat staat quick dry, High shine. Op de dop staat ook Speed dry formule. Maar maakt deze topcoat dat ook waar?

Dat hij sneller droogt heb ik nog niet echt gemerkt, dus volgens mij is dat niet echt zo. Anders had ik het natuurlijk al lang gemerkt. Maar shiny is hij zeker weten. Hij laat je nagels mooi glimmen wat ik altijd wel mooi vind bij een topcoat. Op deze foto kan je zien dat hij erg shiny is. 

En dan natuurlijk het belangrijkste laat hij je nagellak langer zitten?
Het antwoord is jaaa, mijn nagellak heeft het nog nooit zo lang overleefd als met deze topcoat. Mijn nagellak bleef 5 dagen zitten zonder te chippen, ook had ik er gewoon stage mee gelopen bij een dierenpension. Normaal blijft een nailart maar 1 of 2 dagen mooi bij mij. Met 5/6 dagen begonnen er pas barstjes in te komen. Ik heb nog nooit zo'n goede budget topcoat gezien. Echt een aanrader deze topcoat van Catrice.

Welke topcoat gebruik jij?




14 opmerkingen:

  1. Ik gebruik deze topcoat ook vaak!

    ~Xx~ Julia
    Creativenails4fun

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt super interessant! Extra glans is altijd leuk ^^

    Ik gebruik bij gewone nagellak eigenlijk gewoon een doorzichtige om af te werken Als ik Gelish lakjes gebruik is het ook de topcoat van het merk die er op gaat.

    x Aurélie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. oke, ja dat kan ook haha, geeft ook een mooie glans. Bedankt voor je reactie :)

      Verwijderen
  3. Ik heb deze ook, maar het was me nooit opgevallen dat ie zo super werkt haha heel stom! Misschien toch weer eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze ken ik niet. Ik gebruik nu een gel topcoat van L' oreal.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik gebruik momenteel een fijne van Rimmel, die overigs al heel lang mee gaat en nog steeds niet leeg is haha, hoef ik voorlopig nog niet tevervangen dus :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha bij mij gaan topcoats ook altijd super lang mee, wel fijn hoef je niet steeds een nieuwe te kopen ;)

      Verwijderen
  6. Klinkt goed, deze heb ik nog nooit geprobeerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hij is zeker shiny! Bij gebrek aan budget gebruik ik deze al fast dry topcoat. En anders eentje van Sally Hansen; duur maar echt mijn favo!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sally Hansen is inderdaad een fijn merk, maar vind ik vaak te duur tenzij er een actie is van 1+1 gratis dan kan het wel haha

      Verwijderen
  8. Ik heb al veel top coats geprobeerd, zowel goedkoop als duur, en de beste tot nu toe is absoluut die van Estee Lauder.

    BeantwoordenVerwijderen