02 mei 2014

Persbericht Essence- Hup Holland Hup!

Volgende maand is het weer zover, het WK staat weer voor de deur. Essence zorgt weer voor leuke bijpassende producten. Genaamd Hup Holland Hup, deze producten passen perfect bij het voetbaltenue van de jongens.
Essence komt weer met leuke nagelspulletjes voor het WK! Half Nederland loopt dan weer met rood, wit en blauwe kleding/accessoires. Ook Essence doet mee aan deze hype, lees snel verder voor de leuke nagelproducten. 


Essence hup holland hup! – Nail Polish- € 1,69
Team manicure! De langhoudende nagellakjes in rood, wit en blauw brengen je alvast in de stemming voor het aankomende WK. Of ze nu apart of gecombineerd worden aangebracht, een Holland-look is zo gemaakt! Verkrijgbaar in 01 topscorers, 02 hattrick! en 03 Wilhelmus van Nassouwe.

Essence hup holland hup! – Stickers-  1,39
Fluit voor creatieve looks! Maak van nagels en lichaam atletische blikvangers met deze fan stickers. Selecteer een motiefje, verwijder zorgvuldig de folie, plaats op de huid of nagel en druk aan. Breng een laagje top coat aan over de nagels voor een langhoudend resultaat. Zo geniet je twee keer zo lang van het voetbalfeestje! Verkrijgbaar in 01 op de stip.


Essence Hup Holland Hup! – Handgel- € 1,89
Hands! Hands! Deze handgel zorgt voor schone handen zonder water en zeep en geeft ze tegelijkertijd een heerlijke geur! Hele kleine rood-wit-blauwe deeltjes in de textuur zorgen voor een echt Holland-gevoel. Let’s go… Tijd om te scoren! Verkrijgbaar in 01 hands!.


De nagelproducten vind ik zelf erg leuk! Vooral die stickers zijn erg cute. En wat hebben die nagellakjes leuke namen! En een handgel is natuurlijk altijd handig! Hup Holland Hup is verkrijgbaar vanaf juni 2014 bij Kruidvat en Trekpleister.

Gaan jullie deze nagelproducten halen?


2 opmerkingen:

  1. Oh geweldig! Haha, die handgel is ook heel tof zeg ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke nieuwe producten!
    Perfect voor het wk!

    Xx julia

    BeantwoordenVerwijderen