09 mei 2014

Persbericht: Catrice- Carnival of Colours

Dit jaar is het WK in Brazilië en Catrice brengt half juni een kleurrijke collectie uit. Die helemaal in het teken staat van de Braziliaanse kleuren. Catrice beschrijft deze collectie als, de diversiteit van de Amazone komt tot uiting met het uitgebreide aanbod van felle kleuren zoals aquablauw, grasgroen, paars, alarmrood, oranje en zonnig geel. Zijn jullie al benieuwd lees dan snel verder!
Carnival of Colours by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer- € 2,99

Kleurrijke vrienden. Ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. De nagellakken zijn solo of als team zeer overtuigend met hun zomerse en klassieke kleuren, waaronder een krachtig aquablauw, grasgroen, oranje, paars, zonnig geel, alarmrood en zwart - alle doppen zijn voorzien van een fraai ananas dessin. Verkrijgbaar in C01 Team Blue, C02 Viva Brasil, C03 Burning Down The Arena, C04 When I Say Li, You Say Lac…, C05 Go Yellow, Go!, C06 Feel the SpiRED en C07 Black For Gold.


Carnival of Colours by CATRICE – Beauty Bag- € 3,59
Club Tropicana. Het handige make-up tasje met exotisch ananasmotief is ideaal om mee te nemen naar publieke voetbalwedstrijden of shop uitjes. Wanneer je dit tasje vult met de meest essentiële beauty must-haves is de beauty bag een aanwinst voor elke handtas. En bovendien een verrukkelijke blikvanger!

De nagellakken zijn inderdaad erg kleurrijk. Ik vind vooral het make-up tasje erg mooi! Carnival of Colours is van half juni tot t/m juli te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Wat vinden jullie van deze nagellak collectie? En welke kleuren gaan jullie kopen?3 opmerkingen:

 1. wat een leuke nieuwe lakjes ;)
  Hoe kom je toch aan die persberichten, hihihi

  Zo handig!
  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ik sta op de perslijst van Essence/Catrice daarom krijg ik die leuke en handige persberichten ;)

   Verwijderen