25 mei 2014

Fruity nailart

Vandaag heb ik een nailart met allemaal soorten fruit gemaakt. Fruit op je nagels vind ik altijd zo vrolijk staan met al die kleurtjes. En fruit is een populair onderwerp om een nailart mee te maken. Benieuwd hoe ik deze nailart maakte? Lees dan snel verder.
Voor deze nailart heb ik veel verschillende kleuren nagellak gebruikt. 

Een gele en groene nagellak van NYC
Een licht groene van OPI
Witte nagellak van Paris Memories
De zwarte, rode en nude kleurtje van Catrice
En een perzik kleurig lakje van Rimmel
Ook heb ik 2 kwastjes gebruikt en een dottingtool.

Ik gebruikte het Nude kleurtje van Catrice als basis. Normaal ben ik niet zo van de nude kleurtjes, maar onder een nailart vind ik het wel vaak leuk staan. 

Op mijn duim maakte ik de kersen met een dottingtool heb ik 6 rode dots aangebracht en met een kwastje maakte ik daar een trosje van. 

Op mijn wijsvingernagel maakte ik de watermeloenen.  Met een kwastje maakte ik het eerst het rode van de watermeloen en daarna maakte ik met een kwastje en groene nagellak een lijntje erboven. Met een dottingtool met een kleine puntje maakte ik zwarte stipjes. Op mij middelvinger maakte ik bananen en tekende ik er met zwart nog wat details in. 

Op mijn ringvingernagel maakte ik de kiwi's. Hier gebruikte ik de groene nagellak van OPI voor en een kwastje. Eerst tekende ik een cirkel en binnen in het rondje maakte ik een witte cirkel. Daar omheen maakte ik met zwart stipjes zoals in een echte kiwi ook zit. ;) 

Als laatste maakte ik aardbeien op mijn pink. Hierbij maakte ik een hartje met rood. En met groene nagellak deed ik daar weer een strook groene nagellak bovenop. Met geel maakte ik daar nog stipjes in.

Wat vinden jij van deze nailart? 

9 opmerkingen: