21 mei 2014

Etos mini nagellakken

Ik had nog wat mini lakjes van de Etos in mijn stash staan. Deze kreeg je toen gratis als je voor zoveel euro (weet niet meer precies hoeveel, volgens mij 15 euro) aan producten kocht bij de Etos. Deze lakjes heb ik dus best al wel een tijdje, maar had er nog nooit een swatch van gemaakt. Kijk je mee naar deze schattige lakjes?
Dit zijn 2 lakjes van Effect nails een lakje van Long Lasting en eentje van Quick dry. We beginnen met het gele lakje.

Dit gele lakje is van de collectie Long lasting en is een neon achtige gele kleur. Ik zou deze gele denk ik niet zo snel dragen, want donkergeel vind ik nooit zo heel mooi bij mijn nagels. Maar toch vind ik het wel een mooie kleur. Op de potjes van de mini lakjes staat verder niks alleen maar Etos Long lasting. Deze kleur dekt wel goed met 2 laagjes dekt hij volledig.

In het groene nagellakje zit een lichte shimmer vandaar ook de naam effect nails, dat maakt het lakje wel mooier. Al ben ik niet zo weg van deze kleur. Deze kleur dekt ook goed met 2 laagjes. 

Bij het paarse lakje zit ook een lichte shimmer, deze kleur vind ik wel erg leuk. Dit is een Quick dry nagellakje, maar ik vind hem niet sneller drogen dan de twee hierboven integendeel, hij doet er juist langer over om helemaal droog en hard te zijn. 

Als laatste een glitter lakje van de effect nails lijn. Deze heb ik over de paarse kleur heen gebracht. Deze glitter nagellak was een beetje hard geworden, vandaar dat je hem niet zo goed ziet zitten, en in de paarse kleur zat natuurlijk ook al een shimmer. Toch vind ik deze glitter wel een leuk effect hebben. Heb jij ook van deze mini Etos nagellakjes?

           

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke mini lakjes! Ik heb er ook twee destijds gekregen, handig voor op vakantie ;)

    BeantwoordenVerwijderen