09 april 2014

OPI- Gargantuan Green Grape

Vandaag swatch ik het nagellakje die ik gebruikte bij de nailart van de pandabeer en dat is een lakje van OPI . Dit lakje heeft een wat ingewikkelde naam gargantuan green grape. En is dus zoals jullie zien op de foto een lichtgroen lakje.

Dit lakje vind ik de kleur hebben van licht groen gras. En doet mij erg aan de lente denken. Dit is de enigste OPI lakje die ik heb want ik vind ze altijd zo duur. 
De dekking van dit lakje laat wat de wensen over vind ik hij dekt pas in 3 a 4 lagen, dat vind ik wel een beetje veel voor een lakje wat best prijzig is.
Zo ziet het lakje eruit na 1 laagje. Je ziet nog erg goed mijn nagels erdoorheen. 
Bij het tweede laagje is de kleur al iets donkerder maar nog steeds zie je mijn nagels erdoorheen. 
En dit is bij het derde laagje hier dekt hij al een stuk beter. Het beste resultaat is bij vier laagjes maar ik ging er toch een nailart op maken dus heb ik het bij drie laagjes gelaten. 

Het kwastje van OPI vind ik altijd erg fijn, ze zijn niet zo dik als de kwastjes van de lakjes van een merk als Catrice. Persoonlijk vind ik dunnere kwastjes fijner. Het leuke van OPI lakjes vind ik dat het logo van OPI er zou leuk op staat. Die staat altijd op de dop. 

Conclusie, ik vind dit een mooi kleurtje alleen wel jammer dat hij zo'n slechte dekking heeft. Het kwastje vind ik daaraan tegen wel fijn. Maar hij is best wel prijzig. Een lakje van OPI kost 14,95 euro. Zou ik dit lakje weer kopen? Ehm, nee denk het niet alhoewel dit een mooi kleurtje is zitten er helaas ook best wel nadelen aan dit lakje.

Hebben jullie nagellakjes van OPI?


5 opmerkingen:

  1. Mooie kleur, jammer dat hij niet zo goed dekt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat jammer van de dekking, vind de kleur wel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goh, wat jammer van de dekking! Om eerlijk te zijn, ben ik dat niet gewend van OPI. Ondanks dit, vind ik het een hele mooie frisse kleur!

    BeantwoordenVerwijderen