23 april 2014

NYC nagellak- Lexington Yellow en Times Square

Ik hoop dat jullie allemaal een leuke Pasen hebben gehad. Vandaag heb ik 2 leuke kleuren uit mijn stash gezocht om aan jullie te laten zien. Kijk je mee?
Dit zijn 2 kleuren van NYC een gele en een roze kleur. De gele heet Lexington Yellow en de Roze is vernoemd naar een beroemde plek in New York en heet Times Square. Beide kleuren vind ik erg mooi. Ik vind de kleuren van NYC altijd wel leuk.
Zo ziet Lexington Yellow eruit op mijn nagels.

Dit kleurtje zit een beetje tussen licht en donker geel in. Als je naar het flesje kijkt lijkt de kleur lichtgeel te zijn, maar op je nagels is die iets donkerder. Maar nog steeds vind ik hem erg mooi. De dekking laat wel wat de wensen over helaas. Met 3 laagjes is de gele kleur nog niet helemaal gedekt dus heb je eigenlijk wel 4 laagjes nodig om een volledige dekking te hebben. 
En dan Times Square

Dit vind ik persoonlijk ook een erg mooie kleur. Al neigt deze kleur wel een beetje naar rood terwijl hij in het flesje roze is maar goed. Op de foto ziet Times Square er wel roder uit dan dat hij in werkelijkheid is. De dekking van dit lakje is wel 10x keer beter als van de kleur hiervoor. Times Square dekt in 1 a 2 laagjes. 

De kwastjes van de NYC lakjes vind ik altijd erg fijn. Ze zijn niet zo dik als de kwastjes van Catrice. Met deze kwastjes kan je goed binnen de lijntjes van je nagels lakken. NYC is te koop bij het Kruidvat. 

Wat vinden jullie van deze kleuren?

5 opmerkingen:

 1. Heeyy ik ben zelf nogal sceptisch over dit merk maar nu zie ik dat ze ook super leuke kleurtjes Hebben :)
  Ik ga snel langs de kruidvat,

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ja ze hebben erg leuke kleurtjes, leuk dat je ook gaat kijken bij de Kruidvat. Ben benieuwd welke kleurtjes je gaat kopen ;)

   Verwijderen
 2. Vrolijke kleurtjes! Heb sinds kort ook een mooie gele, ben benieuwd of het me echt staat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen