04 april 2014

Nageltrends lente en zomer 2014Vandaag heb ik de trends van de kleuren nagellak en nailart van deze lente/zomer op een rij gezet, omdat het al eigenlijk een beetje lente/zomerachtig aanvoelt buiten en er hele leuke trends zijn. Nailart zit natuurlijk ook weer bij de trends van dit jaar ;). 

De kleuren
Deze lente en zomer staat vooral in het teken van de pastel kleuren. Dus de lieve en zachte kleurtjes die dit jaar heel wit zijn. Zodat het net lijkt alsof je witte nagellak op je nagels hebt met een heel licht kleurtje.  Ook is echt de trend deze zomer om niet alle nagels dezelfde kleur te geven, maar om 1 nagel eruit te laten springen door die een andere kleur te geven.

Nailart trends
Ook een trend deze lente en zomer is doorzichtige topcoats met een pastelkleurtje zoals de Sheer tints van OPI. Die kan je over witte nagellak aanbrengen maar ook over andere kleurtjes zo krijg je een mooi effect.

Ombre nagels kennen we al een tijdje, ook dit jaar zijn ze weer in. En kan je mooie kleuren combineren. Persoonlijk vind ik dat altijd erg leuk.


Ook structuur op je nagels blijft in deze zomer zoals de liquid sand lakjes die nu bij veel merken in het assortiment zitten.  En nailart in de vorm van figuurtjes, stickertjes enz. blijft gelukkig ook nog steeds in. Dat vind ik dan natuurlijk weer heel leuk

Wat vinden jullie van de trends van de lente/zomer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten