06 april 2014

Honden Nailart

Vandaag ga ik met de open dag van een hondenuitlaatservice helpen waar ik stage heb gelopen daar heb ik erg zin in. Ik vond het daarom wel toepasselijk om een honden nailart te maken.
Bij de uitlaatservice hebben ze zelf ook honden, het ras Welsh Corgi Cardigan. Ik denk dat de meesten van jullie dit ras niet kennen. Ik kende het namelijk ook eerst niet voordat ik daar stage ging lopen. 
Dit is de welsh corgi cardigan ze noemen het ook wel eens een worst op pootjes haha ;) Maar ze zijn echt super lief en zelf wil ik graag ook een, jammer genoeg mag dat helaas niet van mijn ouders. Maar nu genoeg over de hond terug naar de nailart. 


Eerst heb ik mijn nagels gesponst met 2 groene nagellakjes. De lichtgroene kleur moet dan het gras voorstellen. 

Daarna heb ik de kop van de hond op mijn duim gemaakt. 

Dan kan je verder met de andere nagels. Op mijn wijsvinger maakte ik een hond die aan het rennen is. Dan kleur je de hond in. Ik heb dat gedaan met wit en oranje gemengd met wit. 


Op mijn middelvinger heb ik ook een hond gemaakt. Deze vind ik zelf helaas niet heel goed gelukt. En op mijn ringvinger maakte ik een hondenhok met aan de linkerkant een hek. Dat vond ik leuk staan voor de afwisseling. 

Op mijn pink maakte ik een zittende hond. Ik vond het leuk om de honden in een andere positie te maken. ;)

Wat vinden jullie van deze nailart?


5 opmerkingen: