04 maart 2014

Preview Catrice- Haute Future

Ik sta op de perslijst van Catrice. Yippie! Ik kan jullie vanaf nu de nieuwste producten van Catrice laten zien. Dat lijkt me heel erg leuk. En Catrice komt weer met een hele leuke Limited edition genaamd Haute future.

Ik laat uiteraard alleen de nagellakken uit de nieuwe lijn van Catrice zien omdat dit blog niet over andere make-up gaat. En ik wil wel graag alleen bij nagellak blijven dus vandaar ;).
Wat Catrice zegt over deze collectie:

Toekomstvisioenen. De nieuwste ontwerpen zijn futuristisch, edgy en direct. Reflecterende vlakken, holografische materialen en metallic elementen brengen de toekomst naar deze tijd. Deze krachtige digitale look biedt ultieme energie en geeft een buitenaardse uitstraling met kleuren variërend van glanzend groen tot koele zilvernuances. De nieuwe Limited Edition “Haute Future” by CATRICE biedt de perfecte make-upmatch voor deze look van mei t/m half juni 2014. Met musthaves als Blush Pearls voor subtiele accenten, een iriserende topper als highlighter voor het gezicht en lichaam en Holographic Flakes voor 3D design nagels. Beautyproducten worden sterren uit het heelal. 
Catrice gaat met deze collectie dus de buitenaardse kant op en je kunt met de nagellakken een 3D design maken. Ben benieuwd, en dit zijn de nagellakken die bij de collectie van Haute Future horen.
  

Dit is wat Catrice over de nagellakken zegt:

Haute Future by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
De Ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. Deze vijf Ultimate Nail Lacquers geven nagels galaxytinten met onaardse effecten in spacey blauw, groen en taupe. Verkrijgbaar in C01 Eletrix Blue, C02 Never Green Before, C03 iROSEdescent, C04 GaLILACxy en C05 Gem Into The Future. 
Consumentenadviesprijs: € 3,59
Catrice komt ook met een holografische topcoat:

Haute Future by CATRICE – Holographic Flakes Topcoat
Cybereffecten. Deze transparante topcoat met holografische zilveren pigmenten geeft je nagels een kosmisch effect. De flakes kunnen worden aangebracht over elke kleur nagellak of direct op de nagels voor een ultieme futuristische stijl. Verkrijgbaar in C01 Holo Is The New Yolo.
Consumentenadviesprijs € 3,59

Ik ben zelf wel benieuwd naar deze nagellakken vooral Never green Before (dat is dat blauwige kleurtje in het midden) lijkt mij echt heel mooi. En naar de topcoat ben ik ook heel benieuwd.

We moeten nog even wachten op de Haute Future collectie van Catrice want hij is vanaf mei t/m half juni 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en België. 

Ben jij ook nieuwsgierig naar deze limited edition?2 opmerkingen: