21 maart 2014

Nageldroger Blokker

Ik had ergens in mijn ladekastje deze nageldroger liggen. Ik bedacht me opeens dat ik hier wel een review over kon maken. Kijk je mee?
Deze nageldroger komt van de blokker en koste 4.95. Geen geld voor een nageldroger dus maar is hij die 4,95 ook waard?
Deze nageldroger is lekker handzaam dus heel handig voor op reis. Hij werkt gewoon op batterijen dat is ook wel handig geen gedoe met snoeren en stopcontacten op je vakantie ;). Het design vind ik ook mooi hij glanst zoals jullie zien op de foto's. 

Nu over de werking van deze nageldroger. Als je met je vingers op de opening drukt gaat komt er automatisch lucht uit. Maar droogt hij je nagels ook sneller?
Ik vind van niet er komt veel te weinig lucht uit. Hij droogt je nagels helemaal niet sneller dan wanneer je ze gewoon in de open lucht laat drogen. Erg jammer, ik had al niet zulke hoge verwachtingen van een nageldroger voor 4,95 maar toch had ik wel iets meer verwacht van deze nageldroger. Ik gebruik hem dus eigenlijk ook niet meer. Ik laat mijn nagels nu gewoon in de open lucht drogen. ;)

Gebruiken jullie een nageldroger?


5 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat deze nageldroger zo tegen valt!! Ik laat mijn nagels ook altijd gewoon in de open lucht drogen, al duurt dat wel iets langer!

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dezelfde. Vind het vrij tijdrovend en wordt gek van het gezoem haha! Fast drying topcoat zweer ik bij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha klopt hij zoemt inderdaad ook. Heel irritant ;) Bedankt voor de tip ga zeker een keer fast drying topcoat proberen.

   Verwijderen
 3. Wat jammer dat ie niet fijn is! Ik heb bijna precies dezelfde maar dan van de action, die werkt wel oke. Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen