21 februari 2014

Webshops voor nagelproducten

Ik koop vaker online nagelspulletjes dan in de winkel want online hebben ze vaak meer en andere spullen dan in de winkels. Ook hebben ze waar ik woon niet zoveel winkels helaas dus voor mij is het ook makkelijker om online nagelproducten te kopen.

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete webshops zien voor nagelproducten.Op nummer 1 staat bij mij dashicabeautyshop.nl. Hier koop ik het meeste. Ze hebben hier echt heel veel verschillende nagelproducten. Shirley de eigenaar bedenkt zelf de afbeeldingen voor de stempelplates. Die zijn echt heel mooi. Ze heeft ook heel veel andere nailart producten. De service is ook heel goed. De producten liggen meestal 2 dagen later in je brievenbus Of soms zelfs al de volgende dag.  Ze heeft nu trouwens een nieuwe webshop dit is nog de oude webshop op het plaatje.


Op nummer 2 staat nailways.nl. Hier heb ik ook al eens wat nagelspullen besteld. En ook hier hebben ze hun eigen stempelplates en veel verschillende nagelproducten. Ze hebben ook een leuke facebookpagina waar elke zondag een zondag giveaway is. Vooral de Waterdecals vind ik bij Nailways erg leuk.


De nummer 3 is voor mij enchantra.com. Hier komt mijn nagellakrek vandaan die ik heb. En ook dit is een hele leuke webshop. Ze hebben vooral veel nagellakjes van China Glaze die ga ik nog een keer ga bestellen want heb er nog geen een van China glaze. De service van Enchantra is ook heel goed en je krijgt er altijd een leuk extraatje bij als je iets besteld. Dat is zoiezo altijd leuk haha.


De nummer 4 is nagelshop.com. Bij deze webshop hebben ze ook veel nagelspullen. De webshop is pas vernieuwd. Ik vind deze webshop een beetje aan de dure kant maar ze hebben wel hele leuke nagelproducten. Ze hebben veel verschillende nailart kwastjes maar die zijn wel duur daarom koop ik hier niet zo heel vaak iets. Ook dit is een ouder plaatje van de webshop


nailbudgetstore.com is voor mij nummer 5. Deze webshop is ook heel leuk. Ze hebben iets minder producten dan de andere 3 webshops maar is niet zo duur. Ik vind het wel jammer dat ze alleen maar nagellak van het merk Safari verkopen en geen andere nagellak merken. Ik heb hier eigenlijk nog nooit iets besteld maar wel vaak rond gekeken op de webshop omdat er wel eens leuke dingen bij staan.


En mijn favoriete webshop voor gellak is natuurlijk pinkgellac.nl. Ik vind de producten en de gellak heel goed en vooral ook omdat ze zo'n goede service hebben.

Wat is jullie favoriete webshop voor nagelproducten? Of kopen jullie ze liever in de winkel?


3 opmerkingen:

  1. Wat een fijne webshop een paar kende ik nog niet :P !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik nail art spulletjes nodig heb koop ik het altijd op ebay! Lekker goedkoop :). Ik heb alleen al heel lang niks meer gekocht voor mijn nagels, want ik heb nog heel veel thuis liggen dat ik niet gebruik..

    BeantwoordenVerwijderen