09 februari 2014

Nailart: Valentijnsdag

Het is over een paar dagen Valentijnsdag ook al ben ik in de liefde nog niemand tegen gekomen ;D. Ik vond het wel leuk om met Valentijnsdag mijn nagels in dat thema te maken. Kijk je mee?

Wat heb je nodig voor deze nailart:
Witte, rode en zwarte nagellak of acrylverf
een stempelplate met een hartje
stempel, schraper, stempellak
een dottingtool en een kwastje
en een sponge

Als basis kleur heb ik een witte nagellak gebruikt van Miss Sporty. 

Daarna heb ik met rode en witte acrylverf en een sponsje mijn nagels een mooi effect gegeven zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen. Bij mijn duim heb ik dat niet gedaan omdat daar het envelopje komt. 

Dan heb ik met zwarte nagellak het envelopje gemaakt. Door vanaf de zijkant 2 streepjes naar het midden te maken dan krijg je een driehoek. Daarna heb ik nog 2 streepjes gemaakt naar het andere uiteinde van je nagels. Dan heb je als het goed is al een envelopje. 

Als laatste maakte ik op de opening van de envelop nog een hartje. Een hartje maak je door 3 stipjes bij elkaar te zetten en dan met elkaar te verbinden. 

Dan pak je, je stempel spulletjes en kies je een hartje wat op de stempelplate staat. Ik heb de plate van bundlemonster gebruikt nummer BM08. En maak je op je overige vingers allemaal 2 hartjes. 

Nadat je de hartjes op je nagels hebt gestempeld kan je ervoor kiezen zoals ik heb gedaan om er ballonnetjes van te maken door met een kleur nagellak een lus te maken en daar een touwtje aan te maken met een kwastje. Ook heb ik met een dottingtool en rode nagellak stipjes gemaakt en er daarna met witte nagellak kleinere stipjes ingezet. 

Wat vinden jullie van deze Valentijns nailart?

4 opmerkingen: