28 februari 2014

Acrylverf Action vs Xenos

Ik gebruik vaak acrylverf om Nailarts mee te maken en ik laat vandaag de acrylverf zien die ik daar voor gebruik. Kijk je mee?Ik gebruik acrylverf omdat ik het fijner vindt werken dan nagellak, het droogt sneller en als je een foutje maakt kan je het zo weer weghalen met wat water of gewoon met een wattenstaafje als het nog nat is.

Als eerste de kleuren groen, geel en zwart en rood, blauw en wit deze kleuren komen van het merk Artico deze heb ik gekocht bij de Xenos. Dit vind ik best fijne acrylverf het is niet te dik en niet te dun maar toch kan ik hier geen one stroke nailarts mee maken. Ik denk dat hij hier nog te dik voor is. Voor gewone nailarts vind ik hem wel fijn. In de tubes zit 75 ml dat is best veel. Dit raakt ook niet zo snel op misschien wel iets te langzaam ;D

De andere acrylverf die ik heb is van het merk van Dijck collectie deze komen van de Action. Dit zijn heel veel kleuren. Totaal zijn het 12 kleuren. Je kunt zien welke kleur erin zit door de rand die achter de dop zit en de kleur staat daar ook op. In deze tubes zit 12 ml. Een stuk minder als bij die van de Xenos dus. De substantie is veel te dik. Met deze acrylverf kan je geen mooie nailarts mee maken daar is hij veel te dik voor. Dus als je nog acrylverf zoekt voor Nailarts raad ik je deze van de Action niet aan dan kan je beter voor die van de Xenos gaan.

Ik heb wat op een papiertje gedaan om de substantie aan jullie te laten zien. Zoals je kunt zien is die van de Action heel dik en die van de Xenos is veel dunner.

Het beste kan je acrylverf kopen voor nailarts van Oumaxi. Dit merk is er speciaal voor gemaakt maar is natuurlijk wel duurder dan die van de Action of Xenos. Op Ebay kan je ze wel goedkoper krijgen. Ook ik ga binnenkort over op de acrylverf van Oumaxi.

Hebben jullie ook acrylverf van de Xenos of Action? En wat vinden jullie daarvan?

3 opmerkingen:

 1. Ik ben zelf echt een serieuze nail art noob, maar ik vraag me wel vaak af hoe zo'n mooie nail arts juist gemaakt worden en wat daar precies voor gebruikt wordt. Interessant dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuk artikel!
  Ik gebruik acrylic paint van een merk genaamd Magnetic.
  Maar dat is natuurlijk wel wat duurder dus ik ga zeker een keer naar de xenos om te kijken hoe die verf me gaat bevallen :)

  Xx Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig dat je verf gebruikt voor nail arts. Slim idee!

  BeantwoordenVerwijderen