09 januari 2014

Swatch: Catrice- Denim Moore

Catrice is een van mijn favoriete merken en je raad dan ook vast wel waar vandaag de swatch over gaat inderdaad een lakje van Catrice en hij heet Denim Moore. Hier maakte ik ook de Nail Art winter flower op. Dit is een van mijn favoriete kleuren, jullie zagen hem ook al voorbij komen in mijn favoriete nagellakjes van 2013. Kijken jullie mee naar de swatch?

De naam zegt het al het is een spijkerbroeken kleur blauw. Spijkerbroeken kleuren vind ik altijd heel mooi, vooral deze. Denim Moore vind ik geen standaard blauwe kleur. Het lakje zit een beetje tussen donker en lichtblauw in. Ook heeft Denim Moore een shimmer er in zitten, op de foto zie je dat helaas niet.

Dit nagellakje is met twee laagjes gedekt. Bij mij bleef Denim Moore drie dagen zitten is dus niet super lang maar ik heb er ook best veel mee gedaan. Het kwastje is heel fijn om mee te lakken niet te dik maar ook niet te dun.Dit nagellakje van Catrice is te koop bij het Kruidvat en kost €2,99. Denim Moore is dus best een goed lakje zoals we van Catrice wel gewend zijn.


Wat vinden jullie van Denim Moore?


5 opmerkingen:

 1. Ik vind het een mooie kleur!
  Wel jammer dat hij maar 3 dagen blijft zitten :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is inderdaad jammer maar ik heb er ook stage mee gelopen dus dan valt het nog wel mee hoe lang de nagellak is blijven zitten. :)

   Verwijderen