17 januari 2014

Rimmel London Salon Pro Nagellak

Hoi Allemaal!

Vandaag een keer iemand anders dan Ilse. Ik ben Alyssa en ik help mee aan de site (Achter de schermen). Het leek me leuk om ook een keer een swatch te gaan maken en dat heb ik ook gedaan.
Nagellakje: Rimmel London Salon Pro Nagelak
Kleur: 500 Peppermint
 €6,99 En er zit 12 ML in 1 potje.Het bekende lakje van de Lycra Pro lijn wie kent hem niet. Op de verpakking staat dat het lakje 10 dagen blijft zitten met een ´´professionele finish´´ Dat klopt, maar toch niet helemaal. Bij sommigen blijft het lakje goed zitten maar bij mij is het rond de 4/6 dagen. 
 Ik vind het nagellakje er zomers uitzien en draag hem graag in de zomer! Natuurlijk ook in de winter net zoals nu. Maar het doet me altijd denken aan de lekkere warme zomer.
Het lakje dekt aardig maar toch is het mooier als je 2 laagjes doet. Dat is het enige nadeel.
Het kwastje van de nagellak is breed en kan makkelijk aan worden gebracht op de nagel. Ik vindt het zelf best fijn een groter kwastje. En het is ook handig als je grotere/langere nagels hebt. 
Dit lakje behoord in mijn top 5 van favoriete nagellakjes. Ik raad dit lakje ook aan om te kopen. Hij is helaas wel een beetje prijzig (€6,99 Per stuk) maar dan heb je ook wel wat.

Vinden jullie het leuk als ik vaker artikelen maak voor de site?

Xoxo

5 opmerkingen: