19 januari 2014

Nailart: Skiënde Snoopy en Woodstock.

Ook al is er buiten nog geen sneeuw te bekennen, vandaag heb ik wel weer een Nail Art in het teken van sneeuw. Dit keer met het thema Snoopy. Vroeger vond ik snoopy heel leuk en schattig (nog steeds wel een beetje hihi). En daarom vond ik het ook leuk om er een Nail Art mee te maken. Snoopy is niet heel makkelijk om te maken maar wel heel leuk. Kijken jullie mee?

Deze nailart maakte ik met gellak. Dit heb ik ervoor gebruikt:
 - 2 Kleuren gellak (Je kunt natuurlijk ook normale nagellak gebruiken)
- Zwarte acrylverf
- Roze en gele nagellak
- Kwastje
Als basislaag heb ik een gelnagel kleur gebruikt. Zodat de nailart er langer op blijft zitten. Je kunt hier natuurlijk ook gewone nagellak voor gebruiken.

Daarna maakte ik met een kwastje met witte nagellak sneeuw op mijn duim, Wijsvinger en mijn pink. Ook maakte ik er sneeuwvlokjes boven met een kwastje.

Op mijn middelvinger en ringvinger maakte ik met witte nagellak een soort sneeuw helling. Dat doe je door een witte streep aan de zijkant van je nagels te zetten.

Je doet hetzelfde met roze, alleen maak je de roze streep iets kleiner. Dit zijn de skies van Snoopy.

Dan maak je de vorm van Snoopy, en dan omlijn je snoopy met zwarte acrylverf.

dan heb je al iets wat op Snoopy lijkt. Vervolgens maak je met gele nagellak Woodstock.

Daarna omlijn je Woodstock weer met zwarte acryl verf.

 Als laatste maak je het mutsje van Woodstock door drie streepjes nagellak boven elkaar te zetten met de kleuren die je zelf wilt. Ik heb zelf roze en geel gebruikt. Ook heb ik met geel het shirtje van Snoopy gemaakt. Alleen nog top coat erover en dan zijn Snoopy en Woodstock klaar.


Wat vinden jullie van deze Snoopy nailart?
Hebben jullie Snoopy ook wel eens op jullie nagels gehad?

9 opmerkingen: