29 januari 2014

Nailart: Overlopende driehoeken

Zoals beloofd laat ik vandaag een Nail art zien. Deze Nail Art is geïnspireerd uit het boek Nail Art van Donne en Ginny Geer waar ik al eerder een review over schreef.In het boek heet deze Nail Art Geometrisch geplakt.
Wat heb je hiervoor nodig?
Basecoat, topcoat
Je 3 favoriete nagellak kleuren
Plakband

Ik heb als basis kleur een lakje van Essie gebruikt. (Hier komt nog een review van). 


Je moet de basis kleur echt goed laten drogen bij mij ging dat een beetje mis want toen ik plakband erop plakte kwamen er kale plekken in de nagellak en dan kan je weer overnieuw beginnen niet echt handig dus ;D. Als het droog is plak je de plakband in een driehoek op je nagels. Zoals ik bij onderstaand plaatje heb gedaan. 

 Dan kleur je de ruimte tussen het plakband in met een kleurtje. Ik heb hiervoor een lakje van Rimmel gebruikt At Ease.

En dan kan je het plakband eraf halen en krijg je dit resultaat. Dit doe je bij alle nagels. Je kunt het plakband op een steeds andere manier plakken maar wel zo dat het altijd een driehoek is. Daarna knip je drie stukjes band en je legt die zo over de nagel dat er in het midden een driehoek ontstaat. Dan kleur je het driehoekje weer in met een nagellakje. Dan kan je het plakband eraf halen en je hebt een driehoek. 

Ik vind zelf niet alle nagels even goed gelukt dat kwam vooral omdat ik het plakband er te snel afhaalde dus je kunt beter even wachten totdat de nagellak iets droger is en dan kan je het plakband er makkelijker afhalen zonder dat de helft van je nagellak meegaat. 

Hebben jullie dit ook wel eens geprobeerd met plakband?

2 opmerkingen:

 1. Jammer dat het plakband niet meewerkte maar ik vind het nog steeds een hele mooie nail art!
  De blauwe achtergrond kleur is ook prachtig!

  Xx Julia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt dat is inderdaad heel jammer. Dankjewel!! :D

   Verwijderen