05 januari 2014

Nail Art: Winter Flowers

Morgen begint voor de meeste de school weer en anderen moeten weer aan het werk. Ook voor mij begint de school morgen weer dus heb ik weer even mijn nagels voorzien van een Nail Art. Bloemen met een winters tintje . Kijk je mee?Wat heb je nodig? Wat heb ik er voor gebruikt?
je favoriete kleur, in mijn geval blauw
Een special effect nagellak, ik heb die van Essence
witte nagellak
Dottingtool
Rhinestones

Eerst begin je natuurlijk met een basecoat daarna lak je, je nagels in je favoriete kleur bij mij dus de blauwe van Catrice Denim Moore. 

Daarna heb ik er de special effect topper eroverheen gedaan voor het special effect deze is van Essence. Ik was aan het uittesten hoe dit stond en vond het een mooi effect hebben.


Dan pak je, je dottingtool en maak je 5 stippen bij elkaar. Dat doe je op alle nagels. Ik heb 2 bloemen per nagel gedaan zoals jullie zien op de foto. Anders vond ik het een beetje leeg.

Dan trek je de stipjes met een dottingtool naar het midden van de bloem toe zoals hier op de foto.

Dan heb je een bloem als laatste heb ik er rhinestones ingeplakt. Ik heb blauwe en zilvere rhinestones door elkaar gebruikt op de foto is dat niet heel goed te zien. Je maakt de dottingtool even nat met de topcoat dan kan blijven de rhinestones plakken aan de dottingtool. De plek waar je de rhinestone wil hebben moet je ook een beetje nat maken met de topcoat zodat de rhinestones blijven zitten. En als laatste seal je de Nail Art met je topcoat en klaar zijn je nagels. Helaas zijn de foto's niet zo duidelijk geworden.

Maken jullie ook wel eens bloemen in de winter op je nagels?

6 opmerkingen: