29 december 2013

Nailart: Oud en nieuw

De kerst zit er weer op voor dit jaar hoop dat jullie een leuke kerst hebben gehad. Over twee dagen is het alweer oud en nieuw en met dat thema heb ik een nailart gemaakt die ik jullie ga laten zien.
Wat heb je nodig?/Wat heb ik er voor gebruikt?


Een donkerblauwe en een lichtroze nagellak van Rimmel London pro
Een blauwe nagellak van Catrice
En voor het leuke glitter effect een lakje van Etos eigen merk
En een kwastje
Natuurlijk kan je ook andere kleurtjes gebruiken die je zelf leuk vind.

Je begint eerst de nagels te lakken in je favoriete kleur in mijn geval met de donkerblauwe van Rimmel.

Dan heb ik met de glitter nagellak van de Etos en een kwastje 2014 op mijn nagels getekend. Dat kan je natuurlijk ook met een andere kleur doen maar dit vond ik wel feestelijk staan. 

Daarna heb ik met de roze en de blauwe nagellak vuurwerk op mijn nagels gemaakt. Ik heb eerst een stipje op de plaats gezet waar ik het vuurwerk wou hebben en daar lijntjes omheen gemaakt zodat het een beetje op vuurwerk lijkt. 

Op mijn duim heb ik een wijnglas gemaakt ook met de zilveren glitter nagellak. Dat is niet zo moeilijk om te maken. Je zet eerst een lijntje aan de bovenkant van het glas en je trekt daarna twee lijntjes schuin naar beneden totdat ze elkaar raken dan trek je nog een lijntje naar beneden en op het uiteinde moet dan nog een lijntje als standaard en dan is het glas klaar. Om de duim wat vrolijker te maken heb ik daar ook nog vuurwerk bij gemaakt.

Hebben jullie ook al leuke nagels gemaakt voor oud en nieuw?

4 opmerkingen: