07 november 2013

Nail art: Uil

Het is al een tijdje herfst maar ik had nog geen herfst nailart gemaakt. Ik vond dat, dat wel eens tijd werd vandaar dat ik jullie nu een leuke herfst nailart laat zien.

Wat je nodig hebt voor deze nailart:

een witte nagellak voor de basis
licht roze en iets donkerder roze
zwarte nagellak
oranje nagellak
en bruine en groene nagellak voor de takjes
dottingtool
en een kwastje

Je begint met een witte nagellak voor de basis dan beginnen we met de uiltjes
eerst maak je 2 rondjes een groter rondje voor de buik en een iets kleiner rondje voor het hoofd. Dan maak je met een kwastje een rondje voor de oren. Dan pak je de donker roze nagellak en maak je met een kwastje 3 iets dikkere streepjes zodat de vleugeltjes aan elkaar komen te zitten. Dan maak je op de buik van de uil halve rondjes. Daarna zet je met witte nagellak en een dottingtool 2 stippen dat zijn de ogen. Dan pak je de oranje nagellak en maak je 2 kleine streepjes net onder de buik dit zijn dan de voetjes.

En dan moet net onder de ogen nog de snavel komen dat doe je door een klein streepje te zetten. Als laatste zet  je nog zwarte stipjes in de ogen met een dottingtool. Dan gaan we verder met de takjes. Daar heb je bruine nagellak voor nodig en dan zet je een streepje over de lengte van je nagel heen zo dat het net niet de andere kant van je nagel raakt. En dan zet je ergens in het midden van het takje nog een zijtakje. Dan moeten er met groen nog blaadjes aan het takje dat doe je door 2 halve rondjes te maken en de bovenkant een beetje een punt vorm van te maken. En als laatste maak je op de andere nagels stipjes met een dottingtool. En klaar zijn je uiltjes.

Hebben jullie nog een leuke herfst nailart gemaakt?


301 redirect

2 opmerkingen: